Jules & Juliette @ Kind Und Jugend

Jules & Juliette @ Kind Und Jugend

Kind Und Jugend was een topper! We hebben tal van nieuwe producten en merken leren kennen. Laat ons zeker weten waar jullie naar uit kijken!

Jules & Juliette was gisteren aanwezig op Kind Und Jugend. Elk jaar gaat deze beurs door in Keulen. Wij proberen elk jaar op tal van beurzen aanwezig te zijn. Zo blijven we altijd op de hoogte van de laatste nieuwe babyproducten, de nieuwste merken, nieuwste babytrends,... 

 

Een ballenbad die in elk interieur past!

Elk kindje speelt graag in een ballenbad. Urenlang speelplezier voor je kindje! Toen we dit ballenbad op de beurs zagen, was de keuze vlug gemaakt. Een ballenbad die er ook nog eens zeer mooi uitziet. Past perfect in elk interieur. De kleuren van de van ballen kan je helemaal zelf kiezen.

Nog even wachten, maar dit ballenbad is binnenkort beschikbaar bij Jules & Juliette!

 

De placemats die blijven plakken

Etenstijd! En dan begint het smossen. Met een kindje kan het soms nogal chaotisch zijn. EZPZ heeft een oplossing om de maaltijden makkelijker en vooral netter te laten verlopen. Binnenkort zijn de placemats beschikbaar in onze winkel en op onze webshop!

 

Fietsen in stijl!

We zijn trots! De Wishbone bike komt in ons gamma. Veel klanten stelden ons als de vraag, maar nu is het eindelijk zo ver: HIJ KOMT ER AAN!

Je kindje kan vanaf 1 jaar de Wishbone bike gebruiken als driewieler. Vanaf 2 -3 jaar kan je de driewieler omtoveren tot een loopfietsje met twee wielen. Het is ook mogelijk om het frame om te draaien. Dan is het fietsje iets hoger en kan je kindje van 5 jaar er nog veel plezier aan beleven.

Een 3-in-1 fiets met een prachtig en uniek design. Dit allemaal in 1 pakket, dus geen extra kosten om het fietsje om te bouwen naar de volgende leeftijdscategorie!

 

Sleepyhead!

De beste babynestjes die momenteel op de markt zijn! Ze springen ook meteen in het oog, door de prachtige kleuren en patronen. De stand van Sleepyhead was ook één van de mooiste standen die wij gezien hebben op Kind Und Jugend. Welkom Sleepyhead bij Jules & Juliette! Binnenkort beschikbaar op onze webshop en in de winkel te Knokke!

 

En nog zoveel meer...

We hebben ook veel van onze huidige merken en leveranciers ontmoet. Bedankt voor de ontvangst en de prachtige nieuwe collecties die jullie ons hebben getoond! 

Er komt binnenkort een DADDY BAG in onze winkel. De bestseller van Childhome, de mommy bag, krijgt er dus een mannelijke versie bij! 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden