Hooray! De webshop bestaat 1 jaar!

Hooray! De webshop bestaat 1 jaar!

Wat vliegt de tijd toch snel voorbij... De Jules & Juliette webshop bestaat 1 jaar!
En wat een druk jaar is het geweest! Tijd om even terug te blikken en ook al even vooruit te kijken...

1 jaar geleden...

Alle producten inladen, foto's toevoegen, informatie updaten,... Een jaar geleden was het zover, we lanceerden onze webshop! Wij waren benieuwd, hadden wat stress, maar we kunnen toch tevreden terugblikken op een succesvol jaar met de webshop!

 

Sydney met de allereerste online bestelling! De webshop was nog maar 1 minuut online en we konden al klinken op een eerste bestelling!

Jules & Juliette webshop

 

Niet alles verliep even vlot...

Was alles van dag 1 perfect? Zeker niet! We hadden enkele kleine problemen met onze stock, waardoor er producten online stonden die we niet meer hadden. De verzenddozen waren soms 'iets' te groot voor het pakketje zelf... Wie heeft er ooit een Childhome Mommy Bag ontvangen in onze gigantische doos? Sorry! 

 

Maar we bleven niet bij de pakken zitten! Na twee maal een volledige inventaris te maken van de winkel, kunnen we zeggen dat 99% van de bestellingen feilloos naar de klant vertrekt! Er is intussen ook een vierde formaat van verzenddoos bijgekomen! Zo past ons ruim aanbod aan babyspullen beter in één van onze gepersonaliseerde verzenddozen! 

 

Jules & Juliette verzendddozen

 

Dream big!

Los van de kleine problemen in het begin, zijn wij tevreden met wat we tijdens het eerste jaar van de webshop al verwezenlijkt hebben! Niet enkel de Jules & Juliette webshop ging online. We organiseerden ook twee maal een EHBO infoavond, ons aanbod aan babyartikelen groeide, we lanceerden nieuwe merken, organiseerden onze allereerste Jules & Juliette fotoshoot,...

En misschien wel de grootste verandering voor Jules & Juliette, we bieden nu ook kinderkledij aan tot 8 jaar

 

De junior collectie kan je enkel online bestellen! Bestel en betaal via onze webshop en laat het pakketje gratis aan huis leveren vanaf 75€. U kan natuurlijk ook altijd kiezen om het pakketje gratis in onze winkel te komen afhalen, handig toch!?

 

Onze eerste EHBO infoavond!

Jules & Juliette EHBO infoavond

 

Onze Jules & Juliette fotoshoot is zeker voor herhaling vatbaar!

 

Vooruitblik

Wij zijn trots dat vanaf volgend seizoen (zomer 2019) het topmerk Moncler bij ons zal te vinden zijn! We gingen naar Milaan, ontdekten de prachtige showroom en maakten een leuke keuze uit het aanbod!
De collectie komt binnen eind december, begin januari!

 

Jules & Juliette Knokke Babyspeciaalzaak Moncler

 

Wist je dat...

De Childhome Mommy Bag het product is die tot nu toe het meest verkocht werd in 2018 op de Jules & Juliette webshop!

 

Suggesties, vragen, problemen? 

Hebben jullie nog suggesties, wat kan beter, doen we het goed? Laat het ons zeker weten!

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden