Mommy Weekend! 11, 12 en 13 mei...

Mommy Weekend! 11, 12 en 13 mei...

Zondag 13/05 is het Moederdag! Wij toveren het weekend van 11, 12 en 13 mei om tot 'Mommy Weekend'! Kom langs en geniet van leuke kortingen op de Mommy Bag, zwangerschapsjuwelen, zwangerschapskussens, ...
Tijdens het Mommy Weekend zijn er tal van mooie prijzen te winnen!

Laat ons weten als je komt: https://www.facebook.com/events/968269503332889/

 

Healthy Juices!

Tijdens het shoppen kan je genieten van een koudgeperst sapje! JusRé zijn Cold Pressed juices, koudgeperste sappen. Net doordat ze koudgeperst zijn, behouden ze hun maximale voedingswaarde! Niet alleen héérlijk dus maar ook goed voor een gezond leven! 

 

 

Prijzen!

Tijdens het Jules & Juliette Mommy Weekend zijn er tal van prijzen te winnen. We sommen ze even op en laten ook weten hoe je deze prijzen kan winnen!

 

Bon Bonjour | Bon Muguet Knokke

 

Win een bon voor een koffie en gebak bij Bonjour Knokke of een bon bij de bloemenwinkel Muguet Knokke!

Vul je naam en e-mailadres in op het deelnameformulier die je vindt in de winkel. Maandag 14/05 maken we de twee winnaars bekend!

 

 

Doomoo zwangerschapskussen

 

Wil jij een praktisch zwangerschapskussen van Doomoo winnen? Gok hoeveel beertjes van FIRST in onze etalage hangen. Laat je naam en het antwoord achter op het deelnameformulier. De persoon die het best heeft gegokt, wint het zwangerschapskussen! De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 14/05.

 

 

Ontbijt Hotel Binnenhof

 

Zin in een ontbijtje? Neem een leuke foto in onze winkel of voor onze etalage, tag ons op social media of stuur de foto naar [email protected] en maak kans op een ontbijt in Hotel Binnenhof voor twee personen.

Maandag 14/05 selecteren we de tofste foto!

 

 

Lunch Escabèche 

We steken alle namen van onze klanten die iets gekocht hebben gedurende het weekend in een enveloppe. Maandag 14/05 zal 1 naam uit de enveloppe getrokken worden. Deze persoon wint een lunch in het restaurant Escabèche te Knokke!

 

 

Childhome Mommy Bag | Proud Mama Armband 

Ga snel naar onze Facebookpagina Jules & Juliette en maak kans om de Childhome Mommy Bag te winnen! 

Wij geven ook enkele armbanden van Proud Mama weg. Ga naar onze Instagram en waag je kans!

 

 

Tot binnenkort... :)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.