• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Geboortelijst bij Jules & Juliette

Verwelkomen jullie een zoontje en/of dochtertje binnenkort? Je bent misschien al volop bezig met praktisch zaken te regelen. Misschien ben je wel een beetje aan het stressen? Een geboortelijst aanleggen is de ideale manier om cadeautjes te ontvangen die jullie graag zien.

Waarom kiezen voor Jules & Juliette:

  • Jarenlange ervaring
  • Flexibel. Maak je afspraak na de openingsuren!
  • Online geboortelijst
  • Uitgebreid gamma aan babyproducten
  • 10% korting bij afsluiten van een geboortelijst

Een afspraak maken

Maak een afspraak bij ons +-5 maanden voor de verwachte geboortedatum. Zo kunnen jullie in alle rust en met behulp van ons team een geboortelijst samenstellen. Wensen jullie een merk of artikelen die we niet verdelen in de winkel? We doen er alles aan om deze te bestellen. Wacht dus niet te lang en maak snel je afspraak bij Jules & Juliette. Kom gerust eens binnen in de winkel te Knokke of stuur een mailtje naar [email protected]

Heb je een drukke agenda en kan je enkel na de openingsuren? Geen probleem, wij ontvangen jullie ook ’s avonds in de winkel!

Samenstellen van de perfecte geboortelijst

Een geboortelijst samenstellen is niet iets dat je elke dag doet. Weet je ook niet goed welke babyartikelen je allemaal nodig hebt? Wij helpen jullie om de juiste artikelen op de geboortelijst te plaatsen. Weet je niet wat inbakeren is? Nog op zoek naar parkbekleding? Zoveel keuze uit kinderwagens, welke moet ik nemen? Veel vragen! Wij geven alle uitleg van de artikelen en handige tips & tricks! Zo kan je zonder stress en met veel vertrouwen genieten van je zwangerschap.

Bevestigen van de geboortelijst

Wow! Er komt superveel informatie op mij af als toekomstige papa en mama. Wat had ik weer gekozen op mijn geboortelijst? Ben ik niets vergeten? Geen zorgen! Wij sturen de lijst met alle artikelen die jullie gekozen hebben door via mail. Je kan dan thuis alles herbekijken. Je kan nog nog altijd artikelen verwijderen of toevoegen. Laat ons dit weten en wij passen je geboortelijst aan naar jullie wens.

Wanneer de geboortelijst volledig klaar is, bevestig je ons de lijst.

Wij kunnen aan de slag! We maken een persoonlijk kastje vrij achteraan de winkel, waar alle door jullie gekozen babykledij, drinkflessen, speelgoed, knuffels en badkamerartikelen worden samengebracht.

Online geboortelijst

Je kan je geboortelijst online raadplegen. Surf naar www.julesetjuliette.be/geboortelijsten/login-ouders/ en login met de gegevens die je van ons ontvangen hebt.

Wanneer je baby geboren is, kunnen vrienden, familie, collega’s,... online een product kopen van je geboortelijst. Ze zijn natuurlijk ook altijd welkom in de winkel! Ze kunnen een kijkje nemen in jullie kastje en een geboortegeschenk kopen!

Aflsluiten van de lijst

Bij het afsluiten van de geboortelijst krijgen jullie op de artikels van de geboortelijst een korting van 10% in de vorm van een aankoopbon! Is deze bon opgebruikt? No worries, je krijgt nog eens 10% korting bij elke aankoop, tot je baby 2 jaar oud is!

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Bel of mail naar:

+32(0)50 60 21 10

[email protected]