Een babynestje?! Wat is het en waarvoor gebruik je het?

Een babynestje?! Wat is het en waarvoor gebruik je het?

Het babynestje zie je de laatste tijd meer en meer. Het babynestje komt oorspronkelijk uit Scandinavië en heeft daar al jaren een vaste plek op de geboortelijst!
Bij ons zie je het babynestje nu ook meer en meer opduiken. Een vaste waarde op de geboortelijst? Ja zeker! Ontdek in ons blogbericht wat het precies is en waarom iedereen er zo lovend over is!

Een babynestje is een soort kussen / mandje met rechtopstaande randen waar je uw baby kan in leggen. Het babynestje heeft een zachte stof. 

 

Babynestje Jules & Juliette

 

Waarom heb ik een babynestje nodig?

Een babynestje kan je gebruiken als rust -en slaapplekje voor je baby. Dankzij het babynestje creëer je een cocoon effect en een geborgen gevoel voor je baby.

 

In huis, op reis,...

De meeste babynestjes zijn licht en makkelijk mee te nemen! Het nestje is overal in huis te gebruiken, op reis en/of wanneer je bijvoorbeeld op visite gaat. Zo heeft je baby altijd een rustig en cozy slaapplekje!

Handige tip: Veel mensen gebruiken het babynestje in eerste instantie om een kleiner plekje te maken in het babybed.

 

Babynestje bed baby

 

Welke babynestjes zijn aan te raden?

Sleepyhead babynestje

Het Sleepyhead babynestje is uitvoerig getest, met behulp van de beste en meest ademende materialen om een ​​perfecte microklimaat voor baby’s en kinderen te creëren. Ze gebruiken geen kind- onvriendelijke materialen zoals elastieken touwtjes en kleine “houtje-touwtje” sluitingen.

Al de materialen, clips, ritsen zijn baby-proef. Zelf de clips die de bumpers tegen elkaar aan houden springen vanzelf open, uit veiligheid wanneer er meer dan een gewicht van 5 kilo tegenaan getrapt wordt.

De Sleepyhead babynestjes zijn ontworpen met luchtdoorlatendheid in gedachten, het gezicht van de baby (mond en neus) ligt relatief hoog ten opzichte van de zijkanten. De zijkanten zijn laag en ook afgerond. Een baby die op de juiste manier goed in het Sleepyhead nestje ligt, op zijn rug, ademt in “open air”. 

 

Theophile & Patachou slaapnestje

Ben je fan van Theophile & Patachou? Ze hebben nu ook een slaapnestje ontworpen! 

 

Liewood babylift

Ook interessant om te vermelden is de Liewood babylift. De LIEWOOD babylift / het Liewood babynestje is de perfecte combinatie van een babylift en een babynestje, het heeft riemen zodat je je slapende baby kunt verplaatsen zonder dat hij / zij het merkt.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden