So many toys, so little time!

  • Geplaatst op
  • 0
So many toys, so little time!

Er is op vlak van speelgoed voor baby’s en kindjes keuze genoeg! Welk speelgoed is goed voor mijn baby? Welk speelgoed is leuk en goed voor de ontwikkeling van de zintuigen?
Wij helpen jullie een handje en zetten enkele producten producten in de kijker!

Rammelaar

Een eerste speeltje die je kan gebruiken, ongeveer rond de drie maanden, is een rammelaar. Een rammelaar stimuleert het zicht, gehoor, tastzin en het grijpen.

Ontdek ons ruim aanbod aan rammelaars:

https://www.julesetjuliette.be/nl/spelen/rammelaar/

 

Bijtring

Merk je dat je kindje begint te bijten op zijn knuffel of fopspeen? Begint je kindje veel met zijn vinger in zijn mondje te wrijven? Het zou goed kunnen dat de eerste tandjes beginnen door te komen.

Om de pijn wat te verzachten, kan je kiezen voor een bijtring. Tijdens het bijten op de bijtring, wordt het tandvlees soepel, zodat de tandjes er makkelijker doorkomen. De meeste baby’s vinden het zowiezo fijn om ergens op te kunnen bijten.

Er bestaan ook bijtringen met koelelement. Deze zijn ideaal wanneer het tandvlees van je baby dik en rood is. Je legt de bijtring met koelelement in de koelkast, zodat je baby heerlijk op het koude gedeelte kan bijten.

 

 

Speelmat of speeltapijt

Je baby kan rustig op ontdekking gaan op een speelmat. Dankzij de verschillende stoffen, texturen en verschillende kleuren worden de zintuigen van je kindje geprikkelt.

https://www.julesetjuliette.be/nl/spelen/speeltapijten/

 

 

Boekjes

Een kindje hoort zo graag de mama of papa een verhaaltje vertellen. Met de boekjes van Lilliputiens is dit zo fijn! De kleurrijke voelboekjes of interactieve boekjes van Lilliputiens nemen je kindje mee in leuke verhaaltjes met de tofste figuurtjes!

https://www.julesetjuliette.be/nl/spelen/boekjes/

 

 

Is uw kindje verzot op het luisteren naar verhaaltjes? Dan is de Lunii verhalenfabriek misschien iets voor jou! Lunii is een speels apparaatje dat kinderen een geheel nieuwe vorm van entertainment biedt. Lunii vertelt 48 fantastische avonturen en het is aan de kinderen om een held, een universum, een metgezel en een object te kiezen. Deze zullen vanaf het begin in het middelpunt staan van het verhaal.

Verhaaltjes variëren tussen de 3 en 6 minuten. Met deze verhalen kan uw kind worden vermaakt door zijn verbeelding te stimuleren.

 

 

Loopfiets

Een loopfietsje is ideaal om je kindje voor te bereiden op het echte fietsen. Je kindje leert zijn evenwicht te houden en scherpt zijn of haar motoriek aan.

 

 

https://www.julesetjuliette.be/nl/spelen/fietsen-rijden/driewielers/

 

In het begin kan je kiezen voor een driewieler. Loopfietsen voor kinderen van 1 jaar hebben drie of vier wieltjes, omdat je kindje nog te klein is om balans te vinden op een fiets met maar twee wielen.

 

 

https://www.julesetjuliette.be/nl/spelen/fietsen-rijden/loopfiets/

 

Badspeelgoed

Een bad nemen is voor je kindje zoveel leuker met enkele speeltjes erbij. Een badeendje, leuke badspeeltjes die je kan vullen met water en terug uitgieten, ... Er is keuze genoeg. Ga op ontdekking en kies je favoriete badspeelgoed!

 

 

https://www.julesetjuliette.be/nl/badkamer/badspeelgoed/

 

Kleuren en Knutselen

Hoe tof is het niet om af en toe samen met je kindje te kleuren en te knutselen? In het begin is het misschien moeilijk voor je kindje om een potlood vast te nemen. De wasco’s van Studio Skinky zijn ideaal voor de kleine handjes! Dankzij de bolle vorm is het voor een kindje veel makkelijker om de wasco’s vast te houden. Ben je klaar met kleuren? Stapel de wasco’s op een mooie toren!

 

 

Wil je wat orde scheppen tijdens het knutselen? De EZPZ Play Mat is niet zomaar een placemat! De bloem wordt gevormd door verschillende kommetjes. Je kan hem gebruiken bij het schilderen, spelen met blokjes, knutselen,...
De playmat zuigt zich vast aan het oppervlak, zodat je kindje kan spelen zonder iets om te gooien!

 

 

https://www.julesetjuliette.be/nl/search/ezpz+playmat/

 

Ballenbad

Een ballenbad staat garant voor urenlang speelplezier! Het Misioo ballenbad heeft geen scherpe randen en past in elk interieur. De hoes kan je afnemen en wassen!

 

 

Ontdek de verschillende kleuren van het Misioo ballenbad:

https://www.julesetjuliette.be/nl/brands/misioo/

 

Opruimen

En dan heb je urenlang zitten spelen en moet je nog alles opruimen... Dankzij leuke opbergmanden kan je redelijk snel al het speelgoed netjes wegbergen. De opbergmanden geven ook nog eens een extra touch aan de babykamer, speelkamer of woonkamer.

 

 

Naast de traditionele opbergmanden, kan je ook kiezen voor de populaire Play & Go opbergzakken. Play&Go maakt korte metten met rommel; speelmat en opbergzak superslim gecombineerd! Als u de Play&Go opbergzak gebruikt, kunt u snel en efficiënt orde in de chaos scheppen!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden