Throwback naar januari!

  • Geplaatst op
  • Door Sam Hast
  • 0
Throwback naar januari!

Wat vliegt de tijd! We zijn al februari! Tijd om kort terug te blikken.
Januari was druk, drukker, drukst! Solden, aankopen, beurzen, nieuwe collecties die binnenkomen,...
We hebben een blogbericht geschreven om alles even op een rijtje te zetten, zodat jullie weer volledig mee zijn met het reilen en zeilen bij Jules & Juliette!

Solden

Januari is de maand van solden. Voor de eerste keer staan ook de solden op onze webshop! En het voordeel is: deze blijven online staan. Nog niet gezien? Kijk snel eens naar de solden op babykledij en babyartikelen

 

Beurzen

Elk jaar in januari staan er ook veel beurzen op het programma! Wij proberen zoveel mogelijk beurzen mee te pikken, om altijd op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. 

 

Eerste halte dit jaar? Milaan. We gingen de wintercollectie 2018 kiezen bij Il Gufo. Wij zijn alvast overtuigd dat dit weer een topper zal worden! Hier alvast een sneak preview van een klein deeltje van de collectie!

 

 

Diezelfde dag gingen we met de trein richting Firenze. Daar bezochten we de Pitti Bimbo Fashion beurs. We zien er onze leveranciers terug, ontdekken nieuwe merken en de nieuwste collecties. 

Dit jaar was er ook een speciaal event. Het merk Monnalisa bestaat 50 jaar! Een spetterende modeshow met nadien een afterparty. Bedankt voor de uitnodiging Birte en Annemie (Update Fashion)!

 

monnalisa 50 jaar

 

Op naar de volgende locatie: Pisa! Eén nacht slapen, want de volgende morgen gingen we al terug richting België. Naar huis denk je? Nee! We reden direct door naar Parijs. Daar stond naar jaarlijkse gewoonte Maison & Objet op het programma.

Maison & Objet begon goed! Onmiddellijk hadden we enkele nieuwe merken aangekocht. Binnenkort komen de nieuwe spullen binnen! Wij kijken er alvast naar uit.

 

Maison & Objet Aankopen

 

De vijfdaagse trip zat er op! Terug naar huis, wat quality time met het gezin en ons klaarstomen om alle nieuwe collecties in de winkel te krijgen. 

De laatste twee beurzen die we deden in januari waren Playtime (Parijs) en Ciff (Kopenhagen). Toen we in Kopenhagen waren, kregen we de kans om de showroom te zien van Oliver Furniture! Een prachtige showroom met alle modellen uitgestald in een kamer. We waren onder de indruk!

 

Oliver Furniture

 

Nieuwe collecties

In januari krijgen we bijna dagelijks nieuwe leveringen binnen. De zomercollecties beginnen toe te komen en dus zetten we een extra tandje bij! Alle items voorzien van een etiket, alle producten voorzien van een foto, de collecties klaarmaken om online te plaatsen, plaats maken in de winkel voor de nieuwe collecties,... 

Je kan alle nieuwe items eenvoudig terugvinden op onze webshop:

 

Ontdek de nieuwe collecties voor meisjes

Ontdek de nieuwe collecties voor jongens

 

Ook triestig nieuws...

Zoals je kon lezen was januari druk. In alle drukte was er ook bijzonder droevig nieuws. De mama van Sydney overleed aan een hartstilstand.

Een sterke vrouw, die jammer genoeg te vroeg is overleden! Gervaise, je zal gemist worden!

 

 

Reacties

  1. maria vlaeminck maria vlaeminck

    Leuke blog Sam!Veel succes met de nieuwe collectie met vele leuke ideetjes,succes met de webshop!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden