• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Jules & Juliette is een babyspeciaalzaak te Knokke. Wij laten u kiezen uit een klassiek-romantisch assortiment met een persoonlijke toets. Onze winkel is gelegen in de Lippenslaan 207 te Knokke.

Sinds 2010 gaan we steeds op zoek naar de beste babyproducten. Je kan bij ons terecht voor babykledij, babykamers, drinkflessen, speelgoed, knuffels, badspulletjes, kinderwagens en zo veel meer! Elk lid van het Jules & Juliette team weet wat de zorg voor een pasgeboren kindje betekent. Ze staan dus altijd paraat om je advies en handige tips & tricks te geven.

Sinds 2017 kan je ook terecht op onze webshop. De service en sfeer die je kan ervaren in onze winkel, wordt ook online doorgetrokken! Enkele voordelen om online te kopen bij Jules & Juliette:

- Ontdek als eerste de nieuwe collecties van Monnalisa, Il Gufo,   Tartine & Chocolat,... 

- Bestel voor 15u en ontvang je pakje de volgende werkdag!

- Niet tevreden? Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren

- Geniet van talloze acties, solden en kortingen op babykledij en babyspullen!

Bent u nog op zoek naar een plaats om je geboortelijst te leggen?  Helemaal achteraan onze winkel is er voor elk pasgeboren baby een  persoonlijke kastruimte waarin alle cadeau's van de geboortelijst worden opgeborgen. Meer info nodig over onze geboortelijsten? Klik  dan door en ontdek hoe wij te werk gaan voor het aanleggen van een geboortelijst.