Maak kennis met... Sydney!

  • Geplaatst op
  • 0
Maak kennis met... Sydney!

We laten jullie elke maand kennis maken met iemand van het Jules & Juliette team. En we beginnen onmiddellijk met de persoon waarmee het allemaal is begonnen: Sydney!

Sydney is nog maar net 40 jaar geworden. Maar zoals ze zelf zegt: "Ik voel me nog 30!". Dat hebben we gezien op haar spetterende verjaardagsfuif! 
Ze heeft zelf twee kinderen: Sunny (9 jaar) en Charlie (7 jaar). Sydney is 14 jaar getrouwd met Christophe Morbee (CEO van het sociaal secretariaat voor ondernemers: Besox). Het was Christophe die 7 jaar geleden Sydney over de streep trok om zelfstandig te worden.

Wij stelden Sydney enkele vragen. Heb je zelf vragen? Aarzel niet om hieronder een vraag te stellen!

Hoe kwam het idee om een babywinkel op te starten?

Toen ik zwanger was van Sunny ging ik op zoek naar het merk Théophile & Patachou. Helaas was dit hier in de buurt nergens te vinden. Ik hecht ook veel belang aan een vriendelijke en snelle service. Toen kwam ik met het idee: een babywinkel in knokke!

Zeven jaar geleden gingen we van start in Knokke. Mijn schoonzus Fabienne was er van bij de start bij. Isabelle is er kort nadien bijgekomen. Zij werken tot op vandaag nog altijd bij Jules & Juliette!

Na enkele jaren merkten we dat het pand te klein werd voor ons aanbod. Onze huidige winkel is ruimer en straalt volledig de sfeer van Jules & Juliette uit. Het is nu bijna drie jaar dat onze winkel te vinden is op de Lippenslaan 207! We zijn gegroeid naar een team van 8 personen.

Waar komt de naam Jules & Juliette vandaan?

Twee mensen uit mijn familie die helaas overleden zijn. Jules was de grootvader van Christophe en Juliette is aan 15 maanden gestorven door hartproblemen. Ze had dezelfde leeftijd van Sunny.

Waar hecht je veel belang aan in de winkel?

Voor mij is het belangrijk dat de sfeer goed zit en mijn team graag komt werken. Ik wil een goede en optimale sfeer in de winkel, zodat de klant dit ook ervaart als hij of zij in de winkel binnenstapt.

Een goede samenwerking met al onze leveranciers vind ik ook belangrijk. We krijgen bijna dagelijks leveringen. Een goede communicatie en verstandhouding met de leveranciers is dus een must. We zijn ook aanwezig op vele beurzen, want een direct contact met het product en de merken is voor mij ook zeer belangrijk.


Wat is je favoriete merk bij Jules & Juliette?

Moeilijke vraag want er zijn er zoveel! Maar Théophile & Patachou en Il Gufo zijn mijn favorieten!


Wat is je favoriete gerecht?

Caesar Salad in de zomer, Ovenschotel in de winter!


Favoriete tv-programma?

The Voice & Blindspot


Wat is je favoriete reisbestemming?

Italië, la dolce vita! Mijn droom is om ooit nog eens Italiaans les te volgen en vloeiend Italiaans te kunnen spreken.


Welke muziek beluister je de laatste tijd het meest?

Kristien & The Queen! Zalig!

 

Hebben jullie ook een vraag voor Sydney? Laat het hier onder zeker weten!

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden